Professionele webshop

Wil je klanten de mogelijkheid bieden om online producten te kunnen kopen? Dan is het realiseren van een overzichtelijke en aantrekkelijke webshop een goed idee. Online aanbod wordt steeds belangrijker en daarom kan ook jouw webwinkel niet ontbreken. Van Boxtel Reclame gaat graag met je aan de slag om een professionele, opvallende en/of overzichtelijke webshop te realiseren. Heb je al een bestaande webshop maar wil je graag een nieuw ontwerp? Ook dan helpen wij je graag.

Allereerst horen wij graag wat je wensen zijn wat betreft de webshop. Samen met jou bekijken we welke onderdelen er niet mogen ontbreken in de webshop. Vervolgens maken we een creatief ontwerp. Na goedkeuring van het ontwerp gaan we aan de slag met de technische bouw van de webshop en kunnen we teksten schrijven met optimale vindbaarheidsresultaten. De website wordt gebouwd in WordPress, een eenvoudig te beheren systeem. Hierdoor heb je de mogelijkheid om zelf de producten en bestellingen te beheren. Heb je nog geen professionele foto’s van je producten? Dan kunnen we ook hier voor zorgen.

Pluspunten van een VBR webshop:

  • Overzichtelijk en aantrekkelijk ontwerp
  • Responsive design, compatibel met iedere schermgrootte
  • WooCommerce CMS systeem

  • Eenvoudig zelf te beheren
  • Voorzien van basis online vindbaarheid
  • Professionele productfotografie
  • Teksten gericht op online vindbaarheid

  • Aangemeld bij Google

  • Wij denken graag mee over (nieuwe) concepten

Door ons opgeleverde webshops

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?
Wij houden het lekker simpel!

Contact ons

Een eerste kennismaking start met een (eerste) contactmoment. Wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of tel. 013 518 6633.

Offerte

Na het eerste contactmoment plannen we een kennismakingsgesprek in. We gaan met je rond de tafel om wensen en mogelijkheden te bespreken. Dat kan hier op kantoor in Alphen, maar we komen ook graag bij je langs. Vervolgens vertalen we de verkregen informatie tot een vrijblijvende offerte.

Bestaande content

Na groen licht op de offerte ontvangen we graag bestaande content welke in de webshop verwerkt mag worden. Denk hierbij aan een bestaand logo of enkele foto’s die je graag terug wilt zien. Is er nog geen bestaande content? Geen probleem! Van Boxtel Reclame kan je helpen met een logo, (product)fotografie, websiteteksten en productteksten. Samen met jou bepalen we de productcategorieën en de menustructuur van de webshop. Het is ook mogelijk om een webshop te verwerken in een bestaande website.

Uniek ontwerp

Na het verzamelen van bestaande en nieuwe content gaan we aan de slag met een creatief ontwerp. We werken de homepagina van de webshop uit. Dit ontwerp presenteren we via een digitale link waarin het ontwerp op de desktop in de browser te zien is. Waar gewenst lichten we dit toe tijdens een contactmoment.

Start technische bouw

Na goedkeuring van het digitale ontwerp plannen we de technische bouw van de webshop in. Op basis van het ontwerp van de homepagina gaan we dan ook alle overige pagina’s technisch bouwen en uitwerken. De webshop zal vanaf deze fase ook perfect weergeven worden op mobiel en tablet.

Het vullen van de webshop kunnen wij voor je doen. Het is ook mogelijk dat we er een aantal doen en dat je de webshop zelf verder vult. Als je hiervoor kiest leggen we dit graag aan je uit.

“De lucht in”

Als alle pagina’s binnen de webshop helemaal naar wens zijn en de webshop is gevuld met alle producten kan de webshop online geplaatst worden. Zodra de webshop in de lucht is kunnen de bestellingen binnenstromen.

Ook na deze stap denkt Team VBR graag met je mee over nieuwe concepten of producten.