VOOR EEN GOEDE INDRUK

Of het nu gaat om een low budget flyer of een uitnodiging voorzien van speciale goudfolie; team VBR kan je van dienst zijn. Wij adviseren graag over de keuze in materiaal, maken een creatief ontwerp en houden rekening met de drukwijze. In veel gevallen kan een internetdrukker prijstechnisch interessant zijn maar bij een maatwerk product maken wij de keuze voor een gespecialiseerde drukkerij. Staat het product waar je naar op zoek bent hieronder niet weergeven? Neem dan eens contact met ons op voor de mogelijkheden.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.