Houd je zakelijke social media up-to-date

Social media is niet meer weg te denken uit ons leven. Daarom is regelmatig berichten posten een uitstekende manier om je boodschap over te brengen, producten te promoten of meer klanten naar je website te verwijzen. Het is belangrijk dat je goed nadenkt over het doel van je social media berichten. Van Boxtel Reclame denkt graag met je mee over een social media strategie en het uitvoeren hiervan. Goede berichten bedenken kan vaak te veel tijd kosten. Daarom helpen wij je graag door je kanalen te beheren. Wij passen ons aan naar jouw wensen, wij kunnen je alleen adviseren met een strategie, eens in de zoveel tijd een bericht maken en posten of het hele beheer op ons nemen.

Verschillende kanalen

Van Boxtel Reclame heeft ervaring met het beheren van verschillende social media kanalen. Wij kunnen je helpen met het beheer van Facebook, Instagram, LinkedIn en YouTube. Elk kanaal kan zakelijk worden ingezet op een andere manier. Daarom is het belangrijk dat er niet zomaar berichtjes worden gepost. Hiervoor ontwikkelen we graag met jou samen een social media strategie.

Pluspunten van je social media beheer uit handen geven:

  • Je bent geen tijd meer kwijt aan het bedenken van berichtjes
  • Je social media kanalen zijn up-to-date met relevante informatie
  • Elk berichtje heeft een professioneel beeld in de vorm van een ontwerp, foto of video
  • Wij passen ons aan naar jouw wensen
  • Optioneel kunnen we de statistieken analyseren en hier op inspelen

Laat ons helpen met jouw kanalen!

Promoot jouw idee, actie of product zoals onderstaande bedrijven!

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Wij houden het lekker simpel!

Contact ons

Een eerste kennismaking start met een (eerste) contactmoment. Wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of tel. 013 518 6633.

Offerte

Na het eerste contactmoment plannen we een kennismakingsgesprek in. We gaan met je rond de tafel om wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij passen ons aan naar jouw wensen, wij kunnen je alleen adviseren met een social media strategie, eens in de zoveel tijd een bericht maken en posten of het hele social media beheer op ons nemen. Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht vertalen we de verkregen informatie tot een vrijblijvende offerte.

Let’s go

Na groen licht op de offerte kunnen we voor je aan de slag. Regelmatig kun je bericht van ons verwachten over de resultaten zodat je goed op de hoogte bent.

Nodig ons uit om eens te brainstormen!

Laat ons weten dat je interesse hebt en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.