Bedrijfsvideo

Het verhaal van jouw bedrijf in een video

Laat je (toekomstige) klanten kennis maken met jouw bedrijf door middel van een professionele bedrijfsvideo. Verschillende filmtechnieken kunnen ervoor zorgen dat je bedrijf op een mooie en realistische manier in beeld wordt gebracht.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst gaan we samen met jou rond de tafel om kennis te maken met je bedrijf en je wensen te bespreken. Voordat we gaan filmen is het belangrijk dat we een duidelijk plan hebben van wat we in beeld willen brengen en hoe we dat willen doen. Bij het maken van de bedrijfsvideo kunnen we gebruik maken van verschillende technieken zoals: filmen met camera in de hand (ook mogelijk met een gimbal voor stabiele beelden), de camera op statief en/of een drone. Door deze verschillende beelden te combineren ontstaat er een video die jouw bedrijf perfect in beeld brengt.

Als alle beelden zijn gemaakt gaan we aan de slag met de edit van de video. De beelden worden bewerkt en digitaal gemonteerd. Naast deze videobeelden zorgen wij er ook voor dat de audio en/of muziek perfect wordt afgestemd op de opgenomen beelden.

De mogelijkheden van een bedrijfsvideo:

  • Vertel het verhaal van jouw bedrijf
  • Filmen op locatie van je bedrijf en/of bij projecten
  • Verschillende filmtechnieken
  • Professionele nabewerking
  • Advies over het online inzetten van de bedrijfsvideo

Diverse bedrijven gingen je voor, maak nu een afspraak!