Envelop

Enveloppen bedrukt met bijvoorbeeld je logo, contactgegevens of in een bepaalde stijl. Het staat erg professioneel als je een herkenbare envelop hebt. Zo ziet de ontvanger meteen waar de inhoud van de envelop vandaan komt en weet hij of zij wat er die kan verwachten. Daarnaast is het netjes om een bedrukte envelop te hebben als je iets naar (toekomstige) klanten opstuurt.

Personaliseren van enveloppen

Van Boxtel Reclame kan je helpen bij het personaliseren van enveloppen. Er zijn verschillende mogelijkheden zoals; enveloppen met of zonder venster, verschillende afmetingen en met of zonder plakrand. We gaan graag met je rond de tafel zitten om de wensen van de envelop te bespreken. Vervolgens gaan onze ontwerpers voor je aan de slag om een ontwerp te realiseren. Na goedkeuring van jou gaat het ontwerp naar de gekozen drukker. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat over de oplage.

Naast enveloppen kunnen wij je ook helpen met ander drukwerk. Bijvoorbeeld briefpapier of een uitnodiging. Een envelop en de inhoud ervan kan ik dezelfde stijl worden opgemaakt. Als een envelop is aangepast aan de inhoud geeft dit een professionele uitstraling naar de ontvanger.

Kan Van Boxtel Reclame je helpen met het ontwerpen en realiseren van eigen enveloppen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.