Menukaart

Het eerste wat gasten zien als ze bij je lunchzaak, brasserie of restaurant zijn, is de menukaart. Daarom is het zó belangrijk dat deze past bij je bedrijf, opvalt én er smakelijk uit ziet. Van Boxtel Reclame helpt je graag bij het ontwerpen en realiseren van je (nieuwe) menukaart!

Keuzes die komen kijken bij het maken van een menukaart

Er zijn ontzettend veel keuzes bij het maken van een menukaart. Denk bijvoorbeeld aan het formaat, de indeling, beeldmateriaal en afwerking. We gaan graag met jou rond de tafel zitten om je wensen te bespreken. Van Boxtel Reclame helpt en adviseert je bij alle keuzes die gemaakt moeten worden. Denk hierbij aan het formaat, de indeling, materiaalkeuze en de afwerking. Naast het ontwerpen en indelen van de menukaart kunnen we je ook helpen bij fotografie voor het beeldmateriaal.

Als alle wensen op een rijtje staan gaan onze ontwerpers voor je aan de slag. Uiteraard doen we dit in samenspraak met jou zodat de menukaart er precies zo uit komt te zien als jij wilt. Zodra je het ontwerp hebt goedgekeurd sturen we het door naar de gekozen drukker om jouw nieuwe menukaart werkelijkheid te laten worden.

Naast menukaarten kun je bij Van Boxtel Reclame ook terecht voor ander drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan placemats of cadeaubonnen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.