Visitekaartje

Er zijn ontzettend veel mogelijkheden bij het kiezen van een geschikt visitekaartje. Erg lastig als je bijvoorbeeld niet veel kennis hebt over drukwerk. Wij begrijpen dat je door de bomen het bos niet meer ziet door alle keuzes aan kleuren, afmetingen en materiaal. Team VBR staat voor je klaar om je te adviseren over een geschikt visitekaartje, ontworpen naar jouw huisstijl.

Mogelijkheden visitekaartje

Er zijn eindeloze mogelijkheden; een standaard kaartje, staand of liggend. Wil je graag meer ruimte, dan kun je bijvoorbeeld kiezen uit een klapkaartje. Naast de afmetingen en het soort kaartje zijn er ook nog keuzes over de kleuren, papierdikte en de afwerking van het visitekaartje. Samen met jou bekijken we de verschillende mogelijkheden en adviseren we wat het beste voor jou past. Erg belangrijk bij een visitekaartje, aangezien het vaak één van de eerste uitingen is die (toekomstige) klanten zien.

Als je helemaal tevreden bent over het ontwerp en de tekst dan nemen we het kaartje in productie. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de oplage.

Naast een visitekaartje kan team VBR je wellicht ook helpen bij het ontwerpen en realiseren van ander drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan eigen briefpapier, enveloppen of een presentatiemap. Al deze reclame-uitingen kunnen in het jasje van je huisstijl gegoten worden. Dit geeft een professionele uitstraling en zorgt voor eens stukje herkenbaarheid.

Kan Van Boxtel Reclame jou helpen met de keuzes, het ontwerp en het drukken van een visitekaartje of ander drukwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.