Roll-up banner

Roll-up banners zijn een goede eyecatcher bij je event, in je promotieruimte of in je winkel. Het voordeel van roll-up banners is dat ze makkelijk hanteerbaar zijn. Je kunt ze makkelijk verzetten, opbergen of meenemen naar een andere locatie. Door de voetsteun blijft de banner stevig op de grond staan. En door middel van het rolsysteem is de banner compact mee te nemen of op te ruimen.

Wat komt er kijken bij het maken van
een roll-up banner?

De mogelijkheden van een roll-up banner zijn eindeloos. Je kunt er ontzettend veel informatie en beeldmateriaal kwijt. Bijvoorbeeld over de diensten en producten die je aanbiedt of uitleg, contactinformatie enzovoorts. Van Boxtel Reclame helpt je met het ontwerp en de keuzes van de banner. Hierbij houden we rekening met het doel van de banner, dus waar komt deze te staan, wie krijgt hem te zien en wat wil je met de banner bereiken. Onze ontwerpers gaan vervolgens aan de slag om de banner te voorzien van je huisstijl en de informatie en het beeldmateriaal dat je erop wilt hebben. Na goedkeuring van ontwerp kan de banner in productie.

Naast een banner kun je bij VBR ook terecht voor een spandoek, vlag en reclamebord. Weet je niet goed welke reclame-uiting het beste bij jou past? Wij staan voor je klaar om je te adviseren.

Wil je graag een roll-up banner of ander drukwerk gerealiseerd door Van Boxtel Reclame? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.