Placemat

Placemats, ze zijn functioneel om je tafel te beschermen maar daarnaast ook erg handig om verschillende reclame-uitingen op te zetten. Denk bijvoorbeeld aan je logo, contactgegevens, beeldmateriaal, een speciale boodschap, menu’s, weetjes, etc. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van Boxtel Reclame helpt je graag bij de keuzes, het ontwerp en de realisatie van je eigen gepersonaliseerde placemat.

Keuzes die komen kijken bij het maken van een placemat

Bij het maken van een eigen placemat kom je voor verschillende keuzes te staan. De belangrijkste, wat ga je op het placemat laten zien? Van Boxtel Reclame helpt je bij het maken van teksten en/of beeldmateriaal. Daarnaast moeten er ook keuzes worden gemaakt over het formaat, het materiaal en de afwerking van de placemat. Allereerst gaan we graag samen met je rond de tafel zitten om je wensen te bespreken. Als alles op een rijtje staat en de belangrijkste keuzes zijn gemaakt, gaan onze ontwerpers voor je aan de slag. Vervolgens kun je het ontwerp goedkeuren voordat het naar de drukkerij gaat.

Naast placemats kan Team VBR je wellicht ook helpen met andere reclame-uitingen. Denk bijvoorbeeld aan een menukaart.

Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.