Onze klanten vertellen

Van Boxtel Reclame is flexibel, ze hebben veel kennis en bieden een erg goede service. Ze ontzorgen ons en daardoor kan ik me met mijn eigen business bezig houden en versterken we elkaar. Van Boxtel Reclame en Bakker van Keulen kunnen écht iets voor elkaar betekenen en dat zorgt voor een fijne samenwerking.

Johan, Bakker van Keulen
Van Boxtel Reclame is een reclamebureau waar je van op aankunt. Fijn persoonlijk contact en ze bieden een goede kwaliteit.
Berry, Ome Neeff
Van Boxtel Reclame reageert snel en pakt dingen snel op, dat kan ik erg waarderen. Daarnaast bieden ze een goede service en kwaliteit.
Pieter, Rijnen Brandstoffen

Super blij met de prachtige nieuwe webshop die opgeleverd is door Van Boxtel Reclame. Vakmensen die feilloos aanvoelen wat de klant nodig heeft en de samenwerking is top! Heel erg bedankt voor het mooie werk! ?

Maike, Embrace Bijoux

Wij zijn al meer dan 10 jaar klant bij Van Boxtel Reclame. Ze staan altijd voor ons klaar en helpen ons waar nodig. Vriendelijk personeel, creatieve oplossingen en een vlotte service.

Silvia, Elektro Michielsen
Persoonlijk contact, creatieve oplossingen en een goede kwaliteit. Ik ben al meer dan 15 jaar klant bij Van Boxtel Reclame. Ze zijn klantvriendelijk en ik ben tevreden over het werk dat ze leveren.
Jan, Sportcentrum Jan de Rooy

Goed persoonlijk contact, ze zijn snel en erg flexibel. Van Boxtel Reclame is een partij die als verlengstuk van je bedrijf meedenkt in plaats van dat je als leverancier en klant tegenover elkaar zit. Kortom een fijne samenwerking.

Bas, Pals Print & Screen
Ik heb recent een busbelettering laten ontwerpen door Van Boxtel Reclame. Ik ben erg blij met het resultaat, het was een prettige samenwerking.
Bas, Olieslagers Timmerwerken
Bedankt Van Boxtel Reclame voor het realiseren van onze nieuwe website. Naast kwaliteit, ervaring en service, wat altijd wordt geleverd door Team VBR, is de persoonlijke aanpak ook zeer prettig werken. Korte lijnen en informeel mee vooruitdenken. Wij zijn blij!
Tim, Huijbregts Floorsystems

Wij zijn BLIJ met onze klanten!

Kunnen wij voor jou of jouw bedrijf ook iets betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kop koffie en goed gesprek.