Presentatiemap

Professioneel, handig en herkenbaar. Dat zijn de kenmerken van een presentatiemap. Een handige papieren mapje waar je van alles in kunt doen. Een stuk netter dan losse papieren of een envelop! Past de uitstraling van een presentatiemap bij jou bedrijf? Lees dan snel verder over de specialisaties en ontdek wat Van Boxtel Reclame voor jou kan betekenen.

Verbeter je presentatie met een presentatiemap

Presenteer je offertes, prijslijsten en/of belangrijke brieven in een professionele presentatiemap. Deze map kan natuurlijk in het jasje gegoten worden van jouw huisstijl. Denk aan je logo, kleuren en contactgegevens. Team VBR gaat graag samen met je rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt kiezen uit verschillende gevouwen formaten, gewicht, materiaal en afwerking. Daarnaast is het ook mogelijk om een vakje voor je visitekaartje in de presentatiemap te laten maken. Vervolgens gaan onze ontwerpers voor je aan de slag om het in een mooi ontwerp te gooien. Na goedkeuring sturen we dit door naar de gekozen drukker.

Naast een presentatiemap kunnen we je wellicht ook helpen met ander drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan gepersonaliseerd briefpapier. Hier kun je dan je offertes of brieven op printen. Zo vormen de presentatiemap en de inhoud één geheel. Dit laat een professionele en herkenbare indruk achter bij (toekomstige) klanten.

Nieuwsgierig geworden naar wat Van Boxtel Reclame kan betekenen voor jou? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.