Spandoek

Ze zijn vaak groot, opvallend en trekken de aandacht. Een spandoek is een goede manier om je bedrijf, product of dienst onder de aandacht te brengen. Ze zijn in er in verschillende maten en kunnen hangen waar jij wilt, bijvoorbeeld langs de kant van de weg of op een evenement.

Keuzes bij het maken van een spandoek

Er zijn eindeloze keuzes als het gaat om het ontwerpen van een spandoek. Team VBR helpt je bij het maken van deze keuzes. Er zijn spandoeken mogelijk in verschillende maten en vormen. Als alle wensen besproken zijn gaan onze ontwerpers het spandoek vormgeven. Denk aan teksten en beeldmateriaal aangepast naar je huisstijl. Als het ontwerp is goedgekeurd kan deze naar de gekozen drukker toe waar het spandoek wordt gerealiseerd.

Frame van het spandoek

Bij Van Boxtel Reclame kunnen we niet alleen voor een doek zorgen maar ook voor het frame waar het spandoek in hangt. Er zijn verschillende mogelijkheden om het spandoek te plaatsen. Hierbij houden we rekening met jouw wensen en de plek waar het spandoek komt te hangen. Zo zijn er mogelijkheden om een frame in de grond of op de grond te plaatsen.

Naast een spandoek is het bij ons ook mogelijk om ander drukwerk te bestellen. Bijvoorbeeld een reclamebord, vlag of roll-up banner. Weet je niet precies welke reclame-uiting geschikt is voor jouw boodschap? Team VBR staat klaar om je te adviseren.

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.