Poster

Posters zijn een makkelijke maar populaire manier van reclame maken. In de meeste openbare ruimtes zie je er wel een paar hangen. Bijvoorbeeld in wachtruimtes of in winkels. Je kunt posters inzetten om mensen te informeren over een (nieuw) product of dienst, om ze kennis te laten maken met je bedrijf of om ze aan te zetten tot actie. Bij Van Boxtel Reclame bekijken we samen het doel en zetten we dit om in een passende poster.

Mogelijkheden bij een poster

Hiervoor gaan we eerst met je rond de tafel om je wensen te bespreken. Wij adviseren je over de mogelijkheden die komen kijken bij drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan materiaalkeuze, de maat van de poster en de afwerking. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om je poster vorm te geven.

We kunnen een opvallend ontwerp maken met verschillende beeldmaterialen en tekst. Als het ontwerp naar je wensen is kunnen we het drukproces in gang gaan zetten. Hiervoor kiezen we een geschikte drukker, er zijn verschillende mogelijkheden voor de oplage.

Naast posters kunnen we je bij Van Boxtel Reclame ook helpen met ander drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan een flyer, folder en brochure. Weet je niet welke reclame-uiting het meest geschikt is voor je boodschap? Wij bekijken je wensen en geven een bruikbaar advies.

Kunnen wij wat voor je betekenen wat betreft drukwerk? Twijfel niet om vrijblijvend contact met ons op te nemen.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.