Vlag

Ben je op zoek naar een bedrukte vlag? Van Boxtel Reclame helpt je bij het ontwerp, de drukkeuzes en het realiseren van een bedrukte vlag. Een vlag is een leuke eyecatcher langs de kant van de weg, op een beurs of evenement of bijvoorbeeld bij je winkel of bedrijfspand. Een vlag valt vaak op bij mensen omdat het beweegbaar is. Hierdoor kun je een boodschap op een leuke manier over laten komen bij je doelgroep.

Mogelijkheden bij een bedrukte vlag

Er zijn verschillende mogelijkheden bij het laten bedrukken van een vlag. Denk aan de vorm, het formaat en de manier waarop de vlag bevestigd is. Van Boxtel Reclame adviseert je graag over deze keuzes. Hiervoor gaan we met je rond de tafel om te bespreken hoe de vlag eruit komt te zien. Als we alle wensen op een rijtje hebben gaan onze ontwerpers aan de slag. Als je het ontwerp hebt goedgekeurd bestellen we de vlag bij een gekozen drukker.

Naast een vlag kun je bij Van Boxtel Reclame ook terecht voor andere reclame-uitingen. Bijvoorbeeld een spandoek, reclamebord of roll-up banner. Weet je niet goed wat het beste bij jouw boodschap past? Van Boxtel Reclame adviseert je graag over het juiste drukwerk.

Kunnen we wat voor jou betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.