Entreekaarten

Wil je graag entreekaarten laten maken voor een evenement of feest? Van Boxtel Reclame kan je helpen bij het op een rijtje zetten van je wensen, het design, de drukmogelijkheden en realisatie van entreekaarten.

Mogelijkheden entreekaarten

Entreekaarten dienen als bewijs van betalen. Daarom is het ten eerste belangrijk dat ieder kaartje een herkenbaarheid heeft. Denk aan nummering of een geperforeerd strookje die je eraf kan trekken als de gast binnen is. Op deze manier kan ieder kaartje maar één keer gebruikt worden en dit gaat kopiëren en fraude tegen.

Er zijn veel drukmogelijkheden en opties. Van Boxtel Reclame denkt graag met je mee om de entreekaarten te creëren die geheel naar je wensen zijn. Denk aan het formaat, materiaal en de afwerking van de entreekaarten. Als we alle specificaties op een rijtje hebben staan, kunnen onze ontwerpers voor je aan de slag. Zij maken een mooi ontwerp met je huisstijl, beeldmateriaal en tekst. Zodra jij tevreden bent over het design, kan het worden doorgestuurd naar de drukker.

Naast entreekaarten kan Team VBR je wellicht ook helpen met ander drukmateriaal. Denk bijvoorbeeld aan promotiemateriaal als posters, spandoeken of flyers.

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.