Pennen

Wil je graag pennen laten bedrukken met je logo, bedrijfsnaam of contactinformatie? Dat is een goede manier om je bedrijf op te laten vallen. Pennen worden door iedereen veel gebruikt, op kantoren, in openbare ruimtes of in je eigen kantoor. Het staat erg professioneel om je eigen pen te gebruiken of klanten je eigen pen aan te kunnen bieden.

Verschillende kwaliteiten, materialen en oplages van pennen

Bij het maken van je eigen pen zijn er verschillende keuzes waar je over na moet denken. Team VBR denkt graag met je mee en kan je adviseren waar nodig. Er zijn verschillende prijs/kwaliteit verhoudingen bij pennen. Dit heeft te maken met de buitenkant van de pen maar ook de manier hoe deze schrijft. Daarnaast zijn er verschillende materialen mogelijk plastic, metaal of zelfs eco pennen gemaakt van bamboe of gerecyclede materiaal.

Allereerst gaan we graag met je rond de tafel om deze keuzes te bespreken. Als we al je wensen op een rijtje hebben, kunnen onze ontwerpers voor je aan de slag. Zodra jij helemaal tevreden bent, sturen we het door naar de drukker en kunnen de pennen in productie. Er zijn verschillende oplages mogelijk bij het bestellen van pennen.

Naast pennen kan Van Boxtel Reclame je wellicht ook helpen bij ander drukwerk. Denk bijvoorbeeld aan briefpapier, notitieblokken of flyers en posters.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.