Online vindbaarheid

Til je online vindbaarheid naar een hoger niveau

Wanneer potentiële klanten op zoek gaan naar een product of dienst, zoeken ze bijna altijd online. Hoe beter jouw bedrijf wordt gevonden, hoe groter de kans is dat potentiële klanten op jouw website klikken. Het is daarom van belang dat je website of webshop zo vriendelijk mogelijk is ingericht voor zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimization) genoemd, is het technisch en tekstueel verbeteren van een website met als doel de vindbaarheid in zoekmachines te verbeteren.

De voordelen van betere online vindbaarheid:

  • Hoger naar boven komen in zoekmachines zoals Google
  • Gevonden worden op relevante zoekwoorden in jouw branche
  • Technisch en tekstueel geoptimaliseerde website
  • Teksten gericht op online vindbaarheid
  • Google Analytics resultaten

Hoe gaat team VBR te werk?

Contact ons

Een eerste kennismaking start met een (eerste) contactmoment. Wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of tel. 013 518 6633.

Offerte

Na het eerste contactmoment plannen we een kennismakingsgesprek in. We gaan met je rond de tafel om wensen en mogelijkheden te bespreken. Nadat we de wensen in kaart hebben gebracht vertalen we de verkregen informatie tot een vrijblijvende offerte.

Plan van aanpak

Zodra de offerte is goedgekeurd, is het tijd voor een plan van aanpak. Afhankelijk van je wensen kunnen we samen keywords bepalen. Dit zijn woorden waarop je als bedrijf gevonden wilt worden. Rondom deze woorden kunnen we extra teksten schrijven of de teksten aanpassen. Daarnaast kijken we ook naar de soort website, de producten of diensten en de concurrentie. Samen met jou bepalen we de geschikte strategie en een plan van aanpak.

Blijven optimaliseren

De online wereld staat nooit stil. Daarom is het belangrijk om te blijven optimaliseren en de resultaten in het oog te houden. Hiervoor maken we gebruik van Google Analytics.