Sticker

Wil je graag stickers laten bedrukken? Of het nu gaat om kleine of grote stickers, domingstickers, vloersticker, vinylstickers, etc. Bij Van Boxtel Reclame kunnen we je verder helpen met het ontwerp, de verschillende keuzes die je hebt en het realiseren van stickers.

Je eigen sticker

Stickers kunnen dienen als versiering maar bijvoorbeeld ook als aanwijzing, reclame-uiting of om uit te delen. Daarnaast kan het ook een goede toevoeging zijn om stickers te plakken op je enveloppen, facturen en bijvoorbeeld producten.

Bij Van Boxtel Reclame helpen we je graag bij het ontwerpen en realiseren van je eigen sticker. Allereerst gaan we graag met je rond de tafel om je wensen te bespreken. Er zijn vele soorten stickers en druk-mogelijkheden. Team VBR adviseert je graag over de specialisaties die voor jou het beste zijn. Vervolgens gaan onze ontwerpers voor je aan de slag om het design van de sticker te ontwerpen. Deze kan bijvoorbeeld bestaan uit je huisstijl, beeldmateriaal en contactgegevens. Als je tevreden bent over het design sturen we het door naar de gekozen drukker. Zo heb je in korte tijd je eigen stickers in handen.

Naast stickers kan Van Boxtel Reclame je wellicht ook helpen met ander drukwerk. Bijvoorbeeld enveloppen, notitieblokken en pennen.

Kunnen wij iets voor je betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.