Maak online indruk

Ga je een bedrijf starten? Zet je een bestaande website nooit in omdat deze verouderd is? Kun je een website zelf niet aanpassen? Is je website niet (goed) zichtbaar op mobiele telefoon of tablet? Online indruk maken is vandaag de dag erg belangrijk. Van Boxtel Reclame gaat graag met je aan de slag om een professionele, opvallende en/of overzichtelijke website te realiseren waar je trots op kunt zijn. Wij adviseren en begeleiden je graag van A tot Z. Denk hierbij aan advies over hosting of een domeinnaam, het creatieve ontwerp, technische mogelijkheden en online vindbaarheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Nodig ons dan uit voor een vrijblijvend gesprek!

Recent opgeleverd

Pluspunten van een VBR website:

  • Goed zichtbaar op mobiel en tablet

  • Techniek: WordPress CMS systeem

  • Voorzien van basis online vindbaarheid

  • Eenvoudig zelf te beheren

  • Professionele foto’s / video

  • Teksten gericht op online vindbaarheid

  • Aangemeld bij Google

  • Wij helpen graag, ook nadat u online bent

  • Creatief ontwerp op maat

Een selectie van door ons opgeleverde websites

Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat?
Wij houden het lekker simpel!

Contact ons

Een eerste kennismaking start met een (eerste) contactmoment. Wacht dus niet langer en neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of tel. 013 518 6633.

Offerte

Na het eerste contactmoment plannen we een kennismakingsmoment in. We gaan met je rond de tafel om wensen en mogelijkheden te bespreken. Dat kan hier op kantoor in Alphen, maar we komen ook graag bij je langs. Vervolgens vertalen we de verkregen informatie tot een vrijblijvende offerte.

Bestaande content

Na groen licht op de offerte ontvangen we graag bestaande content welke in de website verwerkt mag worden. Denk hierbij aan een bestaand logo of enkele foto’s die je graag terug wilt zien. Natuurlijk zijn wij ook inzetbaar voor het maken van foto’s / video of het schijven van teksten. Daarnaast bepalen we in deze fase samen de menustructuur, ofwel de pagina onderwerpen, van de website.

Creatief ontwerp

Na het verzamelen van bestaande en nieuwe content gaan we aan de slag met een creatief ontwerp. We werken de homepagina van de website uit. Dit ontwerp presenteren we via een digitale link waarin het ontwerp op de desktop in de browser te zien is. Waar gewenst lichten we dit toe tijdens een contactmoment.

Start technische bouw

Na goedkeuring op het ontwerp plannen we de technische bouw van de website mee in. Op basis van het ontwerp van de homepagina gaan we dan ook alle overige pagina’s technisch bouwen en uitwerken. De website zal vanaf deze fase ook perfect weergeven worden op mobiel en tablet.

“De lucht in”

Als alle pagina’s binnen de website helemaal naar wens zijn spreken we een moment af om de website online te plaatsen. Vervolgens plannen we een moment hier op kantoor in om je uitleg te geven over het beheer van de website. Daarnaast sturen we een digitale handleiding zodat je altijd terug kunt vallen op dit document als je het “even niet meer weet”.