Reclamebord

Wil je een reclamebord laten maken? Dat is een goede manier om je bedrijf op te laten vallen of informatie te laten zien. Reclameborden zijn er in alle maten en vormen en je kunt deze ophangen waar je maar wilt. Bijvoorbeeld langs de kant van de weg, op of in je bedrijfspand of bij evenementen.

Keuzes bij het maken van een reclamebord

Bij het laten maken van een eigen reclamebord zijn er veel specifieke keuzes. Hierdoor zijn de mogelijkheden eindeloos en kan je reclamebord er precies zo uit komen te zien als je wenst. Daarom gaat Team VBR graag eerst met je rond de tafel zitten om je wensen te bespreken.

Er zijn vele keuzes wat betreft het materiaal, het formaat, de bedrukking en de afwerking. Van Boxtel Reclame kan je op deze gebieden adviseren waar nodig is.

Als alles op een rijtje staat gaan onze ontwerpers het reclamebord vormgeven in de vorm van je huisstijl. Daarnaast kan het bord beeldmateriaal, tekst en contactgegevens bevatten. Als het design helemaal naar wens is kan het opgestuurd worden naar de gekozen drukker.

Naast een reclamebord is het bij Van Boxtel Reclame ook mogelijk om ander drukwerk te bestellen. Bijvoorbeeld een spandoek, reclamebord, vlag of roll-up banner. Weet je niet precies welke reclame-uiting geschikt is voor jouw boodschap? Team VBR staat klaar om je te adviseren.

Benieuwd geworden naar wat we voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.