Afsprakenkaartje

Op zoek naar een goede manier om afspraken weer te geven voor je klanten? Wellicht is een afsprakenkaartje wel iets voor jouw bedrijf. Je hebt vast wel eens meegemaakt dat een klant zijn of haar agenda vergeet. Daarom kan het voor jou en je klanten handig zijn om afspraken vast te leggen op een afsprakenkaartje. Zo worden afspraken minder snel vergeten en hebben klanten een goede houvast.

Afsprakenkaartje met eigen ontwerp

Om een ontwerp te maken naar je wensen gaan we graag met je rond de tafel zitten om de mogelijkheden te bespreken. Er zijn verschillende mogelijkheden bijvoorbeeld een enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt kaartje. Of bijvoorbeeld een klapkaartje. Team VBR adviseert je graag in de keuzes. Als alle wensen op papier staan kunnen onze ontwerpers aan de slag. Zij zorgen dat het design in het jasje van je huisstijl wordt gegoten en de juiste informatie op het kaartje staat. Ben je helemaal tevreden over hoe het kaartje eruit komt te zien? Dan sturen we het door naar de gekozen drukkerij.

Naast afsprakenkaartjes kan Van Boxtel Reclame je wellicht ook helpen met ander drukwerk. Bijvoorbeeld een visitekaartje, flyer of poster. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.