Folder & brochure

Wil reclame maken voor je producten of diensten? Of wil je één boekje waarin al je producten of diensten te zien zijn? Dan is een folder of brochure wellicht een goed idee.

Folder

Folders zijn een goede manier om reclame te maken voor je bedrijf. Je kunt ze ergens wegleggen of uitdelen aan mensen. Wij kunnen je helpen bij het ontwerp, de tekst en het beeldmateriaal van een folder.

Brochure

Met een brochure kun je duidelijk je producten of diensten laten zien aan je (toekomstige) klanten. Het verschil van een folder en een brochure is dat een folder vaak bestaat uit een gevouwen pagina. Een brochure is meer een soort boekje. Van Boxtel Reclame maakt een brochure voor je van A tot Z.

Samen bespreken we je wensen

De eerste stap bij het ontwikkelen van een folder of brochure is het doorspreken van de wensen. Als alles op een rijtje staat gaan onze ontwerpers voor je aan de slag. Is alles naar wens? Dan gaan we het ontwerp opsturen naar de gekozen drukkerij.

Naast folders en brochures kun je bij Van Boxtel Reclame ook terecht voor andere reclame-uitingen. Denk bijvoorbeeld aan flyers en visitekaartjes.

Benieuwd geworden naar wat wij voor je kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.