Uitnodiging

Heb je binnenkort een feestje, jubileum of organiseer je een evenement? Dan ben je waarschijnlijk op zoek naar een manier om mensen uit te nodigen. Bij Van Boxtel Reclame kunnen we je helpen met het ontwerp, de tekst en het drukwerk van de uitnodigingen.

De stijl van de uitnodiging

Om de genodigde alvast de sferen van het feest te laten proeven is het belangrijk dat de uitnodiging past bij het soort feest. Daarom gaat team VBR met jou rond de tafel om je wensen te bespreken. Er zijn eindeloze mogelijkheden qua ontwerp en kleuren. Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, huwelijksfeest of themafeest, iedere uitnodiging is uniek!

Mogelijkheden bij drukwerk

Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om drukwerk. Daarom adviseren wij je graag over het materiaal, het formaat, de kleuren en afwerking. Als alle wensen besproken zijn gaan we aan de slag met het ontwerp en de tekst voor de uitnodiging. Voordat de uitnodiging naar de drukker gaat laten we deze natuurlijk door jou controleren. Als alles naar wens is bestellen we de uitnodigingen bij de gekozen drukkerij.

Naast uitnodigingen is het bij VBR ook mogelijk om enveloppen te laten ontwerpen en drukken. Denk bijvoorbeeld aan enveloppen in de stijl van je uitnodiging om deze één geheel te laten vormen.

Kan Van Boxtel Reclame je helpen met een uitnodiging? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.