Foto / Video 2019-03-08T16:21:09+00:00

FOTO / VIDEO

één beeld kan het verschil maken…

Fotografie

Fotografie is een wezenlijk onderdeel, zowel wat betreft jouw online als offline reclamecampagne. Het gezegde luidt niet voor niets: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Daar zijn we het bij Van Boxtel Reclame roerend mee eens. Aangezien er niet iedereen evengoed in is om mooie kwaliteitsfoto’s te maken, hebben wij een eigen fotograaf in huis. Wilbert helpt graag met het maken van prachtige beelden voor alle denkbare toepassingen.

Doordat hij een eigen stijl heeft qua fotograferen en continu vooruit denkt over mogelijke toepassingen in de toekomst, zijn onze klanten altijd tevreden over onze fotografie. En dit komt natuurlijk mede doordat alles in goed onderling overleg met jou wordt bepaald!

Neem contact op

RECENT GEFOTOGRAFEERD:

 • Fotografie De Haas Advies
  Fotografie
  anemptytextlline
 • Fotografie Bouwbedrijf Horevoorts
  Fotografie
  anemptytextlline
 • Fotografie Café Cuba
  Fotografie
  anemptytextlline
 • Fotografie Reyrink
  Fotografie
  anemptytextlline
 • Fotografie MacRyan
  Fotografie
  anemptytextlline

Video

Bij Team VBR kun je terecht voor het laten maken van een professionele bedrijfsvideo, maar ook voor een korte sfeerimpressie welke je bijvoorbeeld op Social Media wil posten. In samenwerking met videobedrijf Sharply Captured, in ons pand gevestigd, maken we de meest krachtige en interessante video’s. Recent hebben we voor deze klant leuke video’s mogen shooten:

Neem contact op

DOOR ONS OPGELEVERD:

VBR Bedrijfstour
Benieuwd naar ons pand, onze werkwijze of gewoon naar ons?

Dan raden we je zeker aan om deze toffe video eens te bekijken!