FOTO / VIDEO

één beeld kan het verschil maken…

Fotografie

Wij krijgen regelmatig de vraag om voor een reclame uiting ook de bijbehorende foto’s te maken. Ook op dit gebied ontzorgen we onze klanten graag. Vanuit team VBR is Wilbert hier de aangewezen persoon voor. Hij helpt graag met het maken van prachtige beelden voor alle denkbare toepassingen. Doordat hij een eigen stijl heeft qua fotograferen en continu vooruit denkt over mogelijke toepassingen in de toekomst, zijn onze klanten altijd tevreden over onze fotografie. Dit komt natuurlijk mede doordat alles in goed onderling overleg met jou wordt bepaald!

Fotografie is een erg belangrijk onderdeel. Het gezegde luidt niet voor niets: één beeld zegt meer dan duizend woorden. Daar zijn we het bij Van Boxtel Reclame roerend mee eens. Of het nu gaat om een bedrijfspresentatie, productfotografie, de presentatie van een team of een particuliere aanvraag; Wilbert denkt graag met je mee. Heb je dus een fotografieklus in het vooruitzicht? Neem dan vrijblijvend contact met hem op voor de mogelijkheden.

Interesse in video producties?

Een greep uit ons foto-archief:

VIDEO PRODUCTIES

Helemaal hip en happening in onze branche zijn video producties. Bij team VBR kun je dan ook terecht voor het laten maken van een professionele bedrijfsvideo, maar ook voor een korte video welke je bijvoorbeeld op Social Media wil posten. Wij doen alles zoveel mogelijk in eigen huis, denk hierbij aan: het bedenken van een script / plan van aanpak, het filmen en editen. Daarnaast is Van Boxtel Reclame dè partner om je video ook perfect online te presenteren. Plaatsing op je website, het aanmaken van een eigen YouTube kanaal, posten op Social Media, wij helpen je graag!

Recent hebben we voor deze klanten leuke video’s mogen shooten:

Video opnemen?
Heb je interesse in het laten maken van een toffe video? Het begint allemaal met een kennismaking en een korte brainstorm. Nodig Wilbert van team VBR eens uit om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan via info@vanboxtelreclame.nl