Notitieblokken

Notitieblokken zijn onmisbaar bij alle bedrijven. Bijvoorbeeld als je spontaan een goed idee hebt of even snel een aantekening wilt maken. Om een notitieblok een professionele uitstraling te geven kun je deze laten bedrukken met bijvoorbeeld je logo.

Soorten notitieblokken

Er zijn verschillende soorten notitieblokken. Denk aan verschillende formaten en met of zonder voorblad. Kies je voor notitieblok met voorblad? Dan kunnen we bijvoorbeeld een ontwerp maken van afbeeldingen en teksten. Kies je voor een notitieblok zonder voorblad? Dan begint het blokje meteen met (lijntjes) papier. In beide gevallen kunnen we in de binnenkant je logo en/of contactgegevens zetten.

Van Boxtel Reclame adviseert je bij alle keuzes die komen kijken bij het maken van een gepersonaliseerd notitieblok. Wij gaan graag met je rond de tafel zitten om je wensen te bespreken. Vervolgens gaan onze ontwerpers voor je aan de slag om een mooi design te maken. Ben je helemaal tevreden? Dan sturen we het ontwerp door naar de gekozen drukker.

Naast notitieblokken kun je bij Van Boxtel Reclame ook terecht voor pennen. Erg leuk als deze in dezelfde stijl zijn!

Kunnen we iets voor je betekenen bij het realiseren van notitieblokken of ander drukwerk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.