Bouwhekdoek

Bouwhekken staan er vaak voor een tijdje en zien er niet echt bijzonder uit. Dat kan anders! Bij Van Boxtel Reclame kun je een bouwhekdoek laten ontwerpen en drukken. Erg handig als je bijvoorbeeld een nieuw pand laat bouwen op een nieuwe plek. Als de omgeving je bouwhekdoek ziet hangen, weten ze meteen wie daar aan het bouwen is. Bouwhekdoeken zorgen dus voor herkenbaarheid en laten je bedrijf extra opvallen.

Van Boxtel Reclame adviseert je over bouwhekdoeken

Bij het laten maken van een bouwhekdoek komen er verschillende specialistische keuzes om de hoek kijken. Denk bijvoorbeeld aan de afmetingen en het materiaal. Van Boxtel Reclame kijkt graag met je mee om het beste doek voor jou te realiseren. Allereerst gaan we met je rond de tafel om je wensen te bespreken. Als alles op papier staat gaan onze ontwerpers aan de slag om het doek vorm te geven. Denk aan je huisstijl, beeldmateriaal, teksten en bijvoorbeeld contactgegevens. Er zijn verschillende mogelijkheden waar we je graag bij adviseren. Als het design naar je wens is sturen we het door naar de drukker.

Naast bouwhekdoeken kun je ook op andere manieren je reclame-uitingen weergeven. Denk bijvoorbeeld aan reclameborden, spandoeken en posters. Daarom kan team VBR je ook helpen met andere soorten drukwerk. Interesse gekregen? Je kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.