Raambelettering

Opvallend, uitnodigend en herkenbaar

Heb je een bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat klanten, leveranciers en partners je weten te vinden. Voor een goede herkenbaarheid en een uitnodigende uitstraling is het van belang om je bedrijfspand te laten beletteren. Snijfolie is een goede techniek om ramen mee te beletteren zo behoud je het zicht van binnen naar buiten en vice versa. Of het nu gaat om een logo of tekst, met snijfolie kan het allemaal en wij hebben een ruime keuze qua kleuren snijfolie.

Hoe gaan we te werk?

Allereerst horen wij graag wat je wensen zijn en wat er allemaal op het pand moet komen te staan. Vervolgens gaan wij aan de slag met een grove inschatting van het ontwerp met daarbij een bijpassende offerte. Hierdoor krijg je een beeld van de daadwerkelijke uitvoering. Bij akkoord van het voorstel komt iemand van Team VBR op locatie de definitieve maten opnemen. Vervolgens kan de belettering gerealiseerd worden.

Waarom kiezen voor pandbelettering bij Team VBR?

  • Het is opvallend, nodigt uit en zorgt voor herkenbaarheid
  • Verschillende mogelijkheden
  • Advies over het ontwerp en de verschillende technieken
  • Compleet ontzorgt over de juiste maten en de realisatie van de belettering

Neem vrijblijvend contact op met Wilbert van Team VBR

Wilbert is gespecialiseerd in belettering, voor al je vragen kun je dus bij hem terecht. Neem vrijblijvend contact met hem om op de mogelijkheden te bespreken en een offerte aan te vragen.

Je kunt bij ons ook terecht voor het bedrukken van producten zoals
reclameborden en spandoeken