Flyer

Een boodschap onder een groot publiek verspreiden? Dat kan bijvoorbeeld met een flyer. Bij Van Boxtel Reclame kunnen we een flyer voor je maken geheel afgestemd op de boodschap die jij naar je doelgroep wilt overbrengen. Zo kun je met een flyer bijvoorbeeld een dienst of product promoten, mensen informeren of je doelgroep aanzetten tot actie. Flyers kunnen huis-aan-huis worden verspreid, uitgedeeld worden of weggelegd worden op openbare plekken. Wij zorgen ervoor dat je flyer opvalt en er aantrekkelijk uit ziet, zo trek je de aandacht!

VBR adviseert je over alles wat komt kijken bij het maken van een flyer

Samen met Team VBR bespreek je het doel van de flyer en wie je ermee wilt bereiken. Wij adviseren je over het papier, de kleuren en het formaat van de flyer. Er zijn ontzettend veel mogelijkheden wat betreft drukwerk, wij ontzorgen je bij de vele keuzes. Vervolgens gaan onze ontwerpers aan de slag om een flyer te maken geheel naar je wensen. Ook gaan onze tekstschrijvers aan de slag om een passende tekst te schrijven om het communicatiedoel te behalen. Als laatste zoeken we een geschikte drukker om de flyer te laten drukken. Kortom, wij realiseren een flyer, samen met jou, van A tot Z.

Naast een flyer kun je bij Van Boxtel Reclame ook terecht voor een folder (flyer met meerdere pagina’s), brochure of poster. Weet je niet goed welke reclame-uiting het beste bij jouw doel past? Ook daar kan team VBR je in adviseren.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Afgeleverd op locatie!

Niet in de gelegenheid om drukwerk op te komen halen? Geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing!

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs bij Team VBR in ons bedrijfspand in Alphen. We ontvangen je daar graag voor een vrijblijvend gesprek.

Ontwerp tot realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie.