Opdrachtgever: Camping Breehees
Campagne: Food Festival

Camping Breehees organiseert jaarlijks een eigen Food Festival. Aan Van Boxtel Reclame de vraag om een logo en huisstijl te ontwikkelen om dit event opvallend te kunnen promoten. Na grote successen tijdens de eerste edities is het festival inmiddels omgedoopt tot een vast jaarlijks event. Team VBR heeft inmiddels al vele onderdelen mee uitgedacht en gerealiseerd waaronder een logo, webpagina, social media, spandoek, flyers, posters en advertenties.

Poster campagne

Door de jaren heen hebben wij diverse posters ontwerpen en gedrukt voor de verschillende edities van het Food Festival. Denk hierbij aan algemene posters, of een variant om de deelnemers / activiteiten te promoten. Deze posters zijn op speciaal blue-back papier gedrukt zodat deze ook geschikt zijn om buiten op de daarvoor bedoelde poster-zuilen te kunnen plakken.

Bouwhekbanners

Een bouwhekbanner is een multifunctioneel product binnen het Food Festival. Waar het in eerste instantie wordt ingezet als promotie-banner in de regio keren deze banners vervolgens op het terrein terug als aankleding of afscheiding tijdens het festival.

Bouwhekbanner Food Festival

Ook een campagne starten?

Wil jij binnenkort een campagne starten vanuit je bedrijf, vereniging of instelling? Wacht dan niet langer en nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek!