Team Van Boxtel Reclame 2019-06-28T12:00:58+00:00

WIJ ZIJN TEAM VBR!

Ben jij benieuwd naar ons creatieve team? We geven ons natuurlijk niet zo maar bloot. Ontdek zelf middels onderstaande boards welke karakters er schuilgaan achter Team VBR!

Lisanne
André
Jasper
Chris
Wilbert
Linda

TEAM VBR

Van Boxtel Reclame is een full service reclamebureau gevestigd in  Alphen NB. Met betrekking tot ons vakgebied hebben we alle disciplines in huis. Team VBR gaat er graag voor om ook voor jou een prachtig eindresultaat op te leveren. Natuurlijk ben jij als klant het meest belangrijk: wat zijn je wensen? Welke doelen wil je bereiken en wat is je budget? Ons eigen team van allround specialisten gaan graag voor u en met u aan de slag om een unieke en goede online en offline reclamecampagne te vervaardigen. Wij houden van een ‘no nonsense’ aanpak en leveren uitstekend werk voor een aantrekkelijke prijs.

Van Boxtel Reclame oftewel Team VBR weet als geen ander online, offline en creativiteit met elkaar te verbinden.
Team VBR is altijd klaar om ook voor jou aan het werk te gaan.

Een eerlijk adviesgesprek bij ons of bij jou?

Laat ons weten dat je interesse hebt en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor het plannen van een afspraak.Bij Van Boxtel Reclame weten we als geen ander online, offline en creativiteit met elkaar te combineren. Onze ambitieuze mensen staan te springen om voor jou aan de slag te gaan.

Een impressie van ons werk