Logo ontwerp

Een uniek logo laten ontwerpen

Wil je een logo laten ontwerpen voor je bedrijf of voor een product? Van Boxtel Reclame helpt je graag met het ontwerp van een nieuw logo of het restylen van een bestaand logo. De eerste indruk moet goed zijn. Daarom is het van belang dat jouw logo de juiste uitstraling hebben. Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag!

Hoe gaan we te werk?

Je hebt vast al wat ideeën over de kleur(en) en de stijl van je nieuwe logo. Deze ideeën horen wij graag! Aan de hand daarvan gaan onze ontwerpers voor je aan de slag. Ze maken vaak meerdere varianten naar aanleiding van jouw wensen. Als het eerste ontwerp is gemaakt kun je deze bekijken en eventuele aanpassingen doorgeven. Op deze manier creëren wij het perfecte logo voor jou!

Wanneer het logo helemaal naar wens is ontvang je deze in verschillende bestandsformaten, zodat het logo zowel online als offline ingezet kan worden.

Complete huisstijl

Naast een logo heb je vaak meer reclame-items nodig. Denk bijvoorbeeld aan briefpapier, pennen, enveloppen, gevelreclame, bedrijfskleding en zo verder. Laat je huisstijl ontwerpen door Team VBR en ben verzekerd van een uniek resultaat waarbij alle items eenheid vormen maar ook elkaar online en offline versterken.

Naast een logo en huisstijl kun je bij ons ook terecht voor webdesign, drukwerk, bedrukt textiel, online marketing, fotografie en videografie