LAAT ONS HELPEN MET…

Vanuit ons team met een mix van jonge en wat oudere vakidioten zijn we je graag van dienst met allerlei online en offline mogelijkheden. Laat ons helpen met fotografie, video, drukwerk, belettering, het bedrukken van textiel en online mogelijkheden zoals een (nieuwe) website of webshop. Klik hieronder op het product waar je naar op zoek bent voor meer informatie.

Profiteer van de voordelen van Team VBR:

Persoonlijk gesprek

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden? Of heb je een vraag? Kom dan eens langs in ons bedrijfspand in Alphen of nodig ons uit bij jou op locatie. Daarnaast zijn wij van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 08.30 – 17.00 uur via tel. 013 518-6633.

Ontwerp >> realisatie

De kracht van Team VBR is het ontzorgen van onze klanten. Daarom voeren wij, waar gewenst, de volledige opdracht van A tot Z uit. Ofwel van ontwerp tot het daadwerkelijke drukken en leveren op locatie of het “live” plaatsen van online producten. 

Afgeleverd op locatie

Niet in de gelegenheid om drukwerk bij ons in Alphen op te komen halen? Maak je geen zorgen! Onze collega Chris bezorgd drukwerk op locatie. Geef dit dus even bij ons aan, dan zoeken we samen naar een oplossing.