Huisstijl

Huisstijl laten ontwerpen

Een sterk merk begint bij een unieke en opvallende huisstijl die feilloos aansluit bij je bedrijf. Je huisstijl is als het ware je visitekaartje van je bedrijf daarom is het van belang dat deze uitstraling en beleving bevat. Team VBR helpt je graag met het creëren van een huisstijl, denk hierbij aan een logo, drukwerk, gevelreclame, bedrijfskleding, een website en ga zo nog maar even door. Wij bieden een vrijwel alle online en offline reclame die jij nodig hebt.

Hoe ontwerpen we jouw huisstijl?

De ervaren ontwerpers van Team VBR gaan graag voor je aan de slag om een herkenbare, unieke en opvallende huisstijl te creëren. Allereerst gaan we met jou in gesprek om een goed beeld te krijgen van je wensen, ideeën en de identiteit van je bedrijf. Afhankelijk van je wensen gaan we eerst aan de slag met een logo waarbij ook de kleuren van de huisstijl gekozen worden. Wanneer het logo akkoord is gaan we aan de slag met andere items voor de huisstijl.

Bij Van Boxtel Reclame ontwerpen we een huisstijl aan de hand van jouw wensen en wat past bij je bedrijf. Items voor je huisstijl kunnen altijd worden uitgebreid met meerdere items voor online en offline reclame.

Zet de eerste stap naar een sterke huisstijl

Kan Van Boxtel Reclame iets betekenen voor jouw bedrijf op het gebied van design? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met je rond de tafel om je wensen te bespreken.