Design

Van logo tot huisstijl tot webdesign

Het hoort allemaal bij de uitstraling van je bedrijf. Het is je visitekaartje, het eerste dat mensen zien wanneer ze je bedrijf leren kennen. Daarom is het van belang dat je complete huisstijl feilloos aansluit bij de identiteit van je bedrijf. Bij Van Boxtel Reclame helpen we je graag met het design van je logo, drukwerk en online reclame.

Of het nu gaat om een nieuw logo of het restylen van een bestaand logo, Team VBR steekt graag de handen uit de mouwen. De eerste indruk is erg belangrijk. Daarom moet jouw logo de juiste uitstraling hebben. Onze ontwerpers gaan graag voor je aan de slag!

LEES MEER…

Een sterk merk begint bij een unieke en opvallende huisstijl die feilloos aansluit bij je bedrijf. Je huisstijl is als het ware je visitekaartje van je bedrijf daarom is het van belang dat deze uitstraling en beleving bevat. Team VBR helpt je graag met het creëren van een complete huisstijl.

LEES MEER…

Een website voor een nieuw bedrijf, restylen van een website of een website optimaliseren. Niets is ons te gek! Bij het ontwerpen van jouw webdesign maken wij geen gebruik van een standaard template. Jouw ontwerp is uniek en sluit feilloos aan bij de rest van je huisstijl.

LEES MEER…

Twijfel niet en neem contact met ons op!

Kan Van Boxtel Reclame iets betekenen voor jouw bedrijf op het gebied van design? Twijfel niet en neem vrijblijvend contact met ons op. Wij gaan graag met je rond de tafel om je wensen te bespreken.