Opdrachtgever: Gemeente Alphen-Chaam
Campagne: Geef elkaar de ruimte

In opdracht van de Gemeente Alphen-Chaam hebben we een mooie campagne uit mogen werken die in het teken staat van veiligheid in het verkeer als het gaat om landbouwvoertuigen en fietsers. Team VBR heeft hier snel op geschakeld en alles van A tot Z gerealiseerd. Zo hebben we de illustraties, het beeldmerk, de huisstijl en verschillende drukwerk items zoals posters, flyers, kleurplaten en spandoeken tot in detail uitgewerkt.

Unieke kleurplaat

Aangezien zowel landbouwvoertuigen als fietsers betrokken zijn in deze campagne willen we ook de jongste doelgroep aanspreken. Om de campagne extra luister bij te zetten is er dus een unieke kleurplaat ontwikkelt. Leuk om zelf in te kleuren of om uit te delen.

Campagne geef elkaar de ruimte

Luchtdoorlatend spandoek

In alle kernen van de Gemeente Alphen-Chaam is er een speciaal lucht doorlatend mesh doek gehangen ter promotie van de campagne ‘Geef elkaar de ruimte’. Dit heeft minimale windbelasting en blijft qua kleur toch lekker opvallend.

Campagne geef elkaar de ruimte

Ook een campagne starten?

Wil jij binnenkort een campagne starten vanuit je bedrijf, vereniging of instelling? Wacht dan niet langer en nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek!