Opdrachtgever: Rijnen Brandstoffen
Campagne: 100-jarig jubileum

Rijnen Brandstoffen vierde in 2019 een bijzonder eeuwfeest; de 100ste verjaardag van het familiebedrijf. Van Boxtel Reclame werd benaderd om dit unieke moment opvallend onder de aandacht te brengen. Een jaar lang, tot het jubileumfeest in september, is er gewerkt aan deze campagne. Er zijn diverse producten gecreëerd waaronder een speciaal jubileumlogo, uitnodiging, website, video productie, bouwhek-banners en vlaggen.

Speciaal jubileumlogo

Om dit speciale jubileum te vieren is er door team VBR een jubileumlogo gecreëerd. Een opvallend logo in de kleuren van de huisstijl van Rijnen Brandstoffen. Het logo komt gedurende het jubileumjaar in alle uitingen terug.

Video 100-jarig bestaan

In samenwerking met Sharply Captured hebben wij een schitterende bedrijfsvideo gemaakt. Tijdens het spectaculaire jubileumfeest is deze gepresenteerd aan alle gasten. Een super gaaf moment natuurlijk, en wij zijn dan ook trots op het eindresultaat.

Ook een campagne starten?

Wil jij binnenkort een campagne starten vanuit je bedrijf, vereniging of instelling? Wacht dan niet langer en nodig ons uit voor een kennismakingsgesprek!