De eerste editie van het SedumExtra magazine!

Wilbert, de grafische all-rounder en foto/videograaf bij van Boxtel Reclame heeft laatst aan Kevin en Hans van SedumExtra de eerste editie afgeleverd van het nieuwe magazine. De complete grafische verzorging, inclusief teksten en fotografie heeft Van Boxtel Reclame voor haar rekening genomen. Wilbert en André zijn vaak samen voor SedumExtra op pad geweest om op diverse locaties alles mooi in beeld te brengen zodat het team van Van Boxtel Reclame er een prachtig magazine van heeft weten te maken.

Kevin, Joanna, Hans en Ria voelen zich thuis in Alphen en geven u graag een kijkje achter de schermen, ze delen hun passie voor groen graag samen met u! Vandaar dat we een aantal maanden geleden begonnen zijn met het ontwikkelen van dit magazine.

SedumExtra is dankbaar voor de medewerking die diverse bedrijven en organisaties hebben gegeven om o.a. deze eerste editie van dit magazine mogelijk te maken. De vele fijne samenwerkingen met de mensen uit de buurt, dorpsgenoten en collega ondernemers zijn daar mooie voorbeelden van. Een aantal daarvan ziet u langs komen in dit magazine.

In 2019 is SedumExtra gestart aan De Kwaalburg in Alphen, en het team voelt zich er ook echt thuis. Nu 2 jaar later is de tijd rijp om SedumExtra, maar ook de mensen en bedrijven om ons heen aan u voor te stellen.

De komende tijd gaat dit magazine zijn weg vinden naar buiten, dus kijk goed om u heen want het lezen ervan is zeker de moeite waard.

Verrassing!!!

Daarna werden we verrast door Bakkerij van Gils want die bracht een overheerlijke taart. En dat gebeurde in opdracht van SedumExtra. Recent hebben we een prachtig magazine mogen maken voor SedumExtra aan de Kwaalburg in Alphen. En de taart werd afgeleverd met de volgende boodschap: “we zijn zo trots op ons magazine en dat willen we jullie laten weten”.

Team VBR heeft zo intens en prettig samengewerkt met SedumExtra. Hans, Ria, Kevin en Joanna bedankt hiervoor.

Verder willen wij iedereen aanraden om “meer te willen weten” van onze klant SedumExtra en het boeiende bedrijf dat ze hebben. Geweldig wat ze in een paar jaar tijd al hebben gerealiseerd en deze positieve ontwikkeling gaat maar door. We mogen trots zijn als Alphenaren dat we zo’n bedrijf in onze gemeente hebben.