Benodigdheden voor bedrijven tijdens de coronacrisis

Waar moet je allemaal aan denken?

We kunnen niet wachten tot de horeca, detailhandel, sportgelegenheden en evenementen weer open mogen. Om ervoor te zorgen dat je met een gerust hart open kan en alle nodige spullen in huis hebt gehaald, heeft Team VBR een checklist gemaakt.

Stickers

1,5 meter afstand houden, het is niet altijd makkelijk te handhaven. Om iedereen te herinneren aan de geldende regels is het erg handig om stickers te hebben. Van Boxtel Reclame helpt je graag met speciale vloerstickers, raamstickers of deurstickers in jouw huisstijl.

Bedrukte tape

Naast stickers kan ook tape een handig hulpmiddel zijn om de afstand tussen je klanten te bewaren. Met tape kunnen er bijvoorbeeld bepaalde gedeeltes van de ruimte worden beplakt zodat klanten duidelijk kunnen zien waar ze wel of niet mogen staan. De tape kan bijvoorbeeld je logo en een tekst bevatten.

Gepersonaliseerde mondkapjes

Wist je dat je mondkapjes ook als reclame kunt inzetten? Het is mogelijk om bij ons gepersonaliseerde mondkapjes te laten maken met je logo. En nog een pluspunt, je werknemers lopen er hetzelfde bij!

Posters

Maatregelen, het zijn er intussen zo veel dat we begrijpen dat niet iedereen alles meer kan onthouden. Daarom kan het fijn zijn dat je klanten de maatregelen van jouw bedrijf in 1 oogopslag kunnen zien op een poster.

Zorg dat je voorbereid open kan en wacht niet te lang! Wil je graag meer informatie of kan Van Boxtel Reclame je helpen met het realiseren van alle benodigdheden voor bedrijven tijdens de coronacrisis? Neem vrijblijvend contact met ons op.